U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala. Kliknite ovdje za više detalja.

PRAVILNIK PROMOTIVNE KAMPANJE

„MOJ DOM VIVRE”

1. IME. TRAJANJE

1.1. Ovaj pravilnik vrijedi za promotivnu kampanju ''MOJ DOM VIVRE'' koju organizira VIVRE DECO SA, sa sjedištem u Bukureštu, Tudor Vladimirescu Blvd., br. 22, ured Green Gate, 7. kat, okrug 5, J40/3718/2012, CUI RO30010618 i uspostavlja pravila koje svaki sudionik mora poštovati.
1.2. Promotivna kampanja traje od 1. veljače 2018. (00:00 sati) - 31. ožujka 2018. (23:59 sati) za online kupnju na www.vivre.hr, na području Hrvatske.

2. DODJELA I KORIŠTENJE BONOVA PROMOTIVNE KAMPANJE

2.1. VIVRE DECO SA nudi bon svima koji su navršili najmanje 18 godina u trenutku početka kampanje, koji borave na teritoriju Hrvatske i koji tijekom kampanje prođu kroz odgovarajuće korake registracije na www.vivre.hr, dobiju članski račun i naprave prvu narudžbu putem tako stvorenog računa.
2.2. Bon se može koristiti samo jednom, a sastoji se u primjeni 15% smanjenja na ukupni iznos narudžbe izvršenu pod uvjetima iz točke 2.1, pri čemu se narudžba odnosi na jedan ili više proizvoda kupljenih na www.vivre.hr.
2.3. Da biste primijenili popust, upotrijebite sljedeći kôd kupona: "mojdomvivre". Isti treba umetnuti u polje kodova kupona dostupnih na stranicama www.vivre.hr prije završetka narudžbe.
2.4. Predmet promotivne kampanje su svi proizvodi koji se prodaju on-line na www.vivre.hr, dostupni za prodaju tijekom najavljenog razdoblja kampanje. Nisu predmet kampanje narudžbe članova www.vivre.hr, vlasnika VIVRE računa na početku kampanje i nalozi koje je postavio bilo koji član nakon kraja razdoblja valjanosti kampanje.
2.5. Ova promocija može se kombinirati s ostalim pogodnostima za VIVRE kupce pri kupnji proizvoda iz online trgovine. Također, korištenje bona za narudžbu pod uvjetima iz točke 2.1. ne isključuje dodjelu poklon bona u iznosu od 40 kuna nakon registracije na web stranici www.vivre.hr.
2.6. Bon je u iznosu od najviše 960 Kuna, koje je primio član pri svakoj narudžbi, i posljedično time prihod je neoporeziv.

3. IZMJENA PRAVILA. PREKID ILI PRODUŽENJE PROMOTIVNE KAMPANJE.

3.1. VIVRE DECO SA pridržava pravo izmjene i dopune ovih pravila u bilo kojem trenutku obavještavanjem sudionika kampanje objavom promjena na web stranici www.vivre.hr.
3.2. VIVRE DECO SA pridržava pravo obustaviti ili prekinuti promotivnu kampanju u bilo kojem trenutku tijekom njenog trajanja i produljiti ga, obavještavajući sudionike o bilo kakvom otkazu, prekidu ili produljenju objavom na web stranici www.vivre.hr.
3.3. Promjene u pravilima ili valjanosti kampanje neće utjecati na već postavljene narudžbe, i one koje još nisu bile dovršene u trenutku promjene.

4. ZAVRŠNE ODREDBE

4.1. Pravilnik promotivne kampanje prikazan je i dostupan na www.vivre.hr za cijelo promotivno razdoblje.
4.2. Sudjelovanjem u ovoj kampanji sudionici izjavljuju da se slažu i da će se pridržavati svih pravila ovog Pravilnika.
4.3. Pravila promotivne kampanje u skladu su s Uvjetima poslovanja objavljenim na web stranici www.vivre.hr/legal.
4.4. Svi sporovi između VIVRE DECO SA i sudionika u kampanji bit će riješeni uz obostranu suglasnost. Ako to nije moguće, sporovi će biti riješeni od strane nadležnog suda, sukladno važećim zakonima.
4.5. Za sve informacije ili obavijesti o promotivnoj kampanji ''MOJDOMVIVRE'', članovi mogu kontaktirati VIVRE DECO SA na 01-7776636, od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 18:00 sati, ili putem e-maila na kontakt@vivre.hr.

Top