Zastor Sleeping

SKU: 981491
Pogodnosti:
  • 0.63 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
21 09 98 08 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Zastor je poluproziran i ima sistem hvatanja tipa vodilice, koja nije uključena.
Specifikacije
Veličina 140x260 cm (dužina 140 cm/visina 260 cm)
Težina: 1.1 Kg
Materijal: 100% poliester, gustoća 250 g/m²
Dječji dizajn ne
Recenzije
5.00
1 Recenzije
5 Zvijezde (1)
4 Zvijezde (0)
3 Zvijezde (0)
2 Zvijezde (0)
1 Zvijezda (0)
  • 5 Izvrsna
    Sep 7, 2022
    Zavjesa je jako fina pod rukom, super materijal, izgledom ista kao na slici, odlične dužine, jedino što nisam znala da je stražnja strana bijela a ne u boji.
    Plenković Nikolaja iz Jelsa
Dokumenti
Prati u perilici rublja na najviše 30°C.
Cipcici
Brand "Cipcici" koja je objavljena na Cipcici.com je poduzeće za e-trgovinu koje dizajnira, proizvodi i prodaje "osobne ukrase za dom". Jedna od najvažnijih osobina koja razlikuje brand Cipcici od konkurenata je način stvaranja više vlastitih svjetova. Za to su prvenstveno pakirane zavjese, uključujući zavjese, zavjese za zamračivanje, više vrsta jastuka, a ti se proizvodi mogu kombinirati s proizvodima kao što je tkanina za presvlake predstavljena kupcima.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.