Stropna svjetiljka Cinco Copper Two

SKU: 895151
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
128 90 253 24 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Broj žarulja: ne
Izvor napajanja: kabel
Uključene žarulje: ne
LED: ne
Vrsta žarulje: LED
Broj žarulja: 2
Najveća snaga (W): 24
Dužina kabela (cm): 150
Dužina kabela je podesiva: da
Pogodan za vanjsku uporabu: E27
Stupanj zaštite: IP20
Specifikacije
Dimenzije: dužina 151 cm/širina 85 cm/visina 151 cm/promjer 35 cm
Težina: 1.2 Kg
Materijal: sjenilo od aluminija presvučenog bojom u prahu s unutrašnjošću od metalne folije, kablovi od tekstila, držač od čelika
Boja: bakrena
Dokumenti
Ne koristiti sredstva za čišćenje.
Čistiti suhom tkaninom.
Bulb Attack
Koncept prilagođene rasvjete Bulb Attack razvila je skupina kreativnih ljudi koji vjeruju u snagu jednostavnog i funkcionalnog oblikovanja. Cilj nam je proizvesti lijepe ručno ukrašene i montirane proizvode koji mogu poboljšati moderne i vintage interijere. Pažljivo odabiremo svoje dobavljače kako bismo bili sigurni da je naša oprema sigurna i da je sastavljena od vrhunskih komponenti europskog podrijetla. Sve je započelo 2013. godine s idejom korištenja bezvremenske slike žarulje. Simbol je osvjetljenja i ... dobre ideje! Zato našom namjenskom rasvjetom "napadamo" maštu kupaca i profesionalaca u dizajnu interijera.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.