Prsten protiv kapanja za bocu Winesse

SKU: 882063
Pogodnosti:
  • 1.44 Vivre bodova i
  • Besplatni povrat u roku od 14 dana.
  • Besplatna dostava u cijeloj državi za unaprijed plaćene narudžbe iznad 500 kn.
144 90 kn 226 90 kn (-36%) ?
Prodano
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
visina 2.2 cm/promjer 4.2 cm
Težina:
0,004 Kg
Materijal:
mješavina od mesinga visoke kvalitete i bakra, posrebrena u stilu Sheffield (prema postupku iz 18. stoljeća, Engleska), kutija od baršuna od poliestera
Dokumenti
Zajamčena kvaliteta
Jamčimo da je ovaj proizvod originalan te da je tvrtka Vivre ovlaštena prodati ovaj proizvod
Ovaj proizvod može se vratiti bez naknade u roku od 14 dana od preuzimanja
Uputstva
Prati ručno.
Royal Family
Royal Family je rođena prije tridesetak godina uz kupnju tisuća matrica, strojeva, modela i procesa proizvodnje male tvornice od 800 britanskih proizvoda iz regije Sheffield. Modeli su revidirani na moderan način, kombinirajući kreativnost talijanskog dizajna s anglosaksonskom tradicijom. Prije osnutka Royal Family, u Italiji je bilo vrlo malo poznavatelja metode prevlake srebrom Sheffield. S vremenom su ti proizvodi postali prepoznatljivi zbog malih nepravilnosti, toplih boja i time su postali proizvodi s dodanom vrijednošću. Najzahtjevniji kupci i veliki arhitekti za interijere postigli su Sheffieldove zasluge, a Royal Family postaje neosporni vođa. Brand želi biti referentna točka za one koji vole topao i udoban dom pun proizvoda i života, gdje elegancija nikada nije previše formalna. Uz predmete s presvlakom u stilu Sheffield, kolekcija obuhvaća široku paletu porculana, kristala, ručno oslikane keramike i stakla. Simbolizam je vrlo važan i proizvodi su nadahnuti drevnim mitovima, pričama i tradicijama. Zato oni koji kupuju proizvode Royal Familiy osjećaju da nisu kupili samo običan predmet, već se povezuju s cijelom idejom i filozofijom iza proizvoda.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.