Kauč dvosjed Benijamin Patch

SKU: 816357
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
620 33 729 05 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Visina sjedala: 47 cm.
Visina naslona za ruke: 64 cm.
Specifikacije
Dimenzije: dužina 130 cm/širina 78.5 cm/visina 84 cm
Težina: 21.0 Kg
Materijal: struktura od borovine, presvlaka od poliestera, zakovice od cinka, ispuna od poliuretanske pjene, gustoća sjedala 25 kg/m³, gustoća ispune naslona 20 kg/m³
Na razvlačenje ne
Broj mjesta za sjedenje 2
Dokumenti
  • Potrebno je sastavljanje: ne
  • Uključene upute za sastavljanje: ne
Bizzotto
Bizzotto je brand koji želi dovesti u kuće svojih kupaca povijest, kvalitetu i principe dizajna specifične za Italiju. Prije više od 70 godina, Andrea Bizzotto je osnovao malu lokalnu trgovinu namještaja i ukrasa, koja je kasnije postala brand cijenjen preko granice. Proizvodi branda se ističu pažnjom prema detaljima i kvalitetnim dizajnom, koji opisuju autentični talijanski duh. Danas Bizzotto komercijalizira široki asortiman proizvoda home&deco koji uključuje namještaj, ukrase, kuhinjske tekstile, a svaki od njih nosi dašak čarolije Italije.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.