Ukras Hole

SKU: 815207
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
97 42
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Moycor je brand koji posebnu pozornost posvećuje namještaja,, u smislu kvalitete, kao i dizajn. Njihove dijelove stvaraju njihovi dizajneri, sa iskustvom od preko 30 godina, uspijevaju oživjeti šarm klasičnog stila.

Stolić s 2 ladice Wizard je poseban komad namještaja svojom elegancijom i kvalitetom drva od mahagonija koji se koristi u izradi stola. Zakrivljene linije označavaju značajke klasičnog stila, manje pristupačan stil u današnjim domovima. Ali njezin šarm ne nestaje i fascinira nas svojom profinjenošću.
Ako ste u potrazi za bezvremenskom ljepotom i dizajnom za vas, izbor namještaja u ovom stilu najbolje može naglasiti ugodnu estetiku i stan koji ima dobar ukus.
Specifikacije
Dimenzije: promjer 30 cm
Težina: 10.0 Kg
Materijal: drvo
Moycor
Moycor je brand posvećen proizvodnji i prodaji namještaja, ukrasa i tekstila za dom, s više od 30 godina iskustva. Moycor proizvode stvaraju vlastiti dizajneri, s posebnom pažnjom na detalje i uvijek u skladu s najnovijim trendovima u dizajnu interijera te se razlikuju po svojoj robusnosti i klasičnom šarmu.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.