Viseći ukras Dancing

SKU: 809297
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
35 95
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Brokat prekriven kutijom za nakit u jarko crvenim svilenim brokatima ukrašenim uzorkom srebrnastih leptira koji prikazuju bljeskove narančaste, plave, ružičaste i zelene boje. Unutrašnjost u crvenom umjetnom svilom, glavni dio je podijeljen na tri odjeljka s gornjim pladnjem za podizanje koji sadrži još četiri odjeljka i držače prstena. također sadrži džep za veće predmete ispod poklopca i dršku rese.

Specifikacije
Dimenzije: dužina 7 cm/visina 55 cm
Težina: 0,190 Kg
Materijal: kamen, vlakna
Mandarin Arts
Mandarin Arts važan je trgovac orijentalnih poklona, svjetiljki i namještaja. S više od tisuću proizvoda u orijentalnom stilu, koji dolaze izravno s Dalekog Istoka, imaju niz proizvoda pogodnih za ljubitelje Orijenta. Mandarin Arts stručnjaci imaju preko trideset godina iskustva u dovođenju tradicionalnih azijskih proizvoda u europske domove, kao što su porculanske svjetiljke ili namještaj s azijskim naglascima. Strast za orijentalnom umjetnošću rezultira raznovrsnim kolekcijama u kojima se tradicionalno-klasični stil glatko miješa s vibrirajućim bojama suvremenog stila.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.