4-dijelni set za sir Gourmet

SKU: 804373
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
16 84 20 31 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Specifikacije
Težina: 1.0 Kg
Materijal: nehrđajući čelik, drvo kaučukovca, plastika ABS
Set: 1 rezač za sir dužine 18 cm i debljine oštrice 1.5 mm <br>1 rezač za sir dužine 19.2 cm i debljine oštrice 1.5 mm<br> 1 nož za sir dužine 18.30 cm i debljine oštrice 1.5 mm<br>1 pladanj dimenzija D25.5xH2 cm
Dokumenti
Prati samo ručno.
Esmeyer
Tvrtka Esmeyer osnovana je 1949. godine, a od 1980. godine uspješno prodaje kućanske proizvode. Poznati su na ovom tržištu po svojim proizvodima: priboru za jelo, posudama, kuhinjskim dodatcima i kuhinjskom priboru. Esmeyer je pouzdan partner i spreman je za potpuno opremanje bilo koje kuhinje, menze, konferencijske prostorije i bilo kojeg prostora gdje su potrebni njihovi kvalitetni proizvodi. Uspjeh tvrtke također se vidi u prodaji: 30.000 narudžbi na godinu.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.