Tepih Noble House Modern Beige and Brown 120x170 cm

SKU: 804051
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
114 13 178 25 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Ovaj tepih modernog geometrijskog otiska idealan je za stvaranje dinamične atmosfere pune vitalnosti u bilo kojoj prostoriji.

Tepih je ručno završno obrađen.
Tepih je prikladan za podno grijanje.
Specifikacije
Veličina 120x170 cm (dužina 170 cm/širina 120 cm/visina 4 cm)
Težina: 5.9 Kg
Materijal: 70% akrilna vlakna, 30% poliester, gustoća 175000 pramenova/m²
Veličina tepiha (cm) 120x170
Oblik tepiha pravokutni
Dokumenti
Čistiti profesionalnim postupcima.
Mrlje se mogu brisati tapkanjem vlažnom tkaninom.
Think Rugs
Think Rugs je jedan od najomiljenijih i sveobuhvatnijih branda tepiha koji nudi širok raspon proizvoda, pogodnih za gotovo sve vrste interijera. Bilo da se radi o tehnici izrade ili dizajnu, Think Rugs pokriva zahtjeve bilo koje vrste potrošača nudeći od ručno izrađenih tepiha, do osnovnih strojno perivih tepiha ili tepiha za dječju sobu s fascinantnim uzorcima. Tradicionalni, orijentalni ili suvremeni i minimalistički modeli, veličine pogodne za bilo koji prostor, prirodni ili sintetički materijali, svi se nalaze u golemom portfelju branda. Bilo da želite tepih od fine vune ili svile ili tepih otporan na habanje koji se lako održava u svakodnevnom životu, unikatni tepih ili izrađen s potpisom dizajnera Adama Dailya, Fione Howard, Inaluxe ili Michelle Collins, Think Rugs je uvijek inspiriran izbor, potvrđen dugogodišnjim iskustvom i strašću prema udobnosti doma.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.