Tepih Nelli Brown 152x243 cm

SKU: 801649
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
353 29 494 13 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Tepih je ručno tkan.
Tepih je prikladan za podno grijanje.
Zbog procesa proizvodnje veličina tepiha može se neznatno razlikovati. dimenzije se mogu razlikovati za oko 7.62 cm u duljinu ili širinu.
Specifikacije
Veličina 152x243 cm (dužina 243 cm/širina 152 cm/visina 0.64 cm)
Težina: 6.9 Kg
Materijal: vuna
Veličina tepiha (cm) 150x240
Oblik tepiha pravokutni
Dokumenti
Redovito usisavati kako bi se izbjeglo skupljanje prašine i mrvica na površini tepiha.
Čistiti vlažne mrlje suhom upijajućom tkaninom čim se tepih zaprlja.
Ne preporučuje se izlagati izravno na sunčevu svjetlost.
Preporučljivo je da koristite zaštitu za noge na komadima namještaja i redovito premještate položaj tepiha kako bi izbjegli deformacije i habanje.
Ne izvlačite niti koja izlaze van iz tepiha, nego ih odrežite škarama kako ne biste oštetili tepih.
Safavieh
Safavieh je irski brand s poviješću i iskustvom od preko stoljeća u proizvodnji i prodaji proizvoda za dom. Želja za ponuditi beskompromisnu kvalitetu i brigu o potrošačima kojima se obraća, te osigurati ugled branda od osnivanja 1914. Ručno tkani tepisi, namještaj i ukrasi od plemenitih materijala koji su vrlo dugotrajni, sve ovo stvoreno s dizajnom koji osigurava udobnost i dobro raspoloženje svakog doma - na ovaj način možemo prevesti, na prvi pogled, kolekcije neodoljive ljepote ovog branda. Pošto je ovo obećanje „bez kompromisa” koje će ići do kraja, Safavieh je stvorio zakladu koja podržava djecu iz siromašnih obitelji i stalno se bori za neutralizaciju toksičnih boja za tekstile dok nastoji koristiti sve više i više obnovljivih materijala - organski pamuk, bambus ili masivno drvo dobiveno od održivih i kontroliranih izvora. Dakle, četiri su generacije obitelji iza branda Safavieh usmjerile sve resurse kako bi klijentima ponudile vrhunsku kvalitetu i profinjenost.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.