Set šalica i dječja žličica Everett

SKU: 795299
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
48 70 73 26 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Uključuje poklon kutiju.
Specifikacije
Težina: 0,104 Kg
Materijal: mješavina od mesinga vrhunske kvalitete i bakra, presvučen u stilu Sheffield srebrom (način presvlake iz 18-og stoljeća u Engleskoj)
Set: 1 šalica dimenzija 7x5xH5.5 cm i kapaciteta100 ml, 1 žličica dimenzija 11.5x3xH0.5 cm
Dokumenti
Ne prati u perilici posuđa.
Royal Family
Royal Family je rođena prije tridesetak godina uz kupnju tisuća matrica, strojeva, modela i procesa proizvodnje male tvornice od 800 britanskih proizvoda iz regije Sheffield. Modeli su revidirani na moderan način, kombinirajući kreativnost talijanskog dizajna s anglosaksonskom tradicijom. Prije osnutka Royal Family, u Italiji je bilo vrlo malo poznavatelja metode prevlake srebrom Sheffield. S vremenom su ti proizvodi postali prepoznatljivi zbog malih nepravilnosti, toplih boja i time su postali proizvodi s dodanom vrijednošću. Najzahtjevniji kupci i veliki arhitekti za interijere postigli su Sheffieldove zasluge, a Royal Family postaje neosporni vođa. Brand želi biti referentna točka za one koji vole topao i udoban dom pun proizvoda i života, gdje elegancija nikada nije previše formalna. Uz predmete s presvlakom u stilu Sheffield, kolekcija obuhvaća široku paletu porculana, kristala, ručno oslikane keramike i stakla. Simbolizam je vrlo važan i proizvodi su nadahnuti drevnim mitovima, pričama i tradicijama. Zato oni koji kupuju proizvode Royal Familiy osjećaju da nisu kupili samo običan predmet, već se povezuju s cijelom idejom i filozofijom iza proizvoda.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.