12-dijelni servis za jelo Tokyo

SKU: 780848
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
59 18 242 09 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Slika je za prezentacijske svrhe, predočeni proizvodi su navedeni u setu.
Specifikacije
Dimenzije: dužina 27 cm/širina 28 cm/visina 27 cm
Težina: 7.0 Kg
Materijal: porculan
Set: 4 plitka tanjura, svaki dimenzija 27x22xH2.6 cm <br> 4 duboka tanjura, svaki dimenzija 19x15xH4 cm<br> 4 tanjura za desert, svaki dimenzija 21x17.5xH2.5 cm
Dokumenti
Može se prati u perilici posuđa.
Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici.
Excelsa
Brand Excelsa je osnovan krajem 1990-ih, kao rezultat želje Enrica Vimercatia za stvaranjem branda koji bi mogao razviti praktične, funkcionalne proizvode za svakodnevnu upotrebu. Proizvodi su ugodni, zabavni i nadasve korisni, dizajnirani u širokom spektru boja i materijala, sposobni odgovoriti na različite ukuse i nove trendove. S tim specifičnim ciljem, u samo nekoliko godina, brand Excelsa je postigao veliko javno priznanje postajući sinonim svježine, originalnosti i stila, s glavnim ciljem stvaranja proizvoda koji ostavljaju prostora za osobni ukus, dajući veliku slobodu izbora između dobro strukturiranih stilova i koncepata. Brand Excelsa je učvrstio svoje odnose s najvažnijim maloprodajnim stručnjacima a također i sa vodećim nacionalnim i međunarodnim distribucijskim lancima. Neko je vrijeme tvrtka ulagala značajna sredstva u istraživanje, razvoj i kontrolu kvalitete, postavljajući osnove za svakodnevno bavljenje izazovima, a posebno onima u budućnosti, na najbolji način kroz pročišćavanje i jačanje ovih sektora, sačinjenih od dinamičnih, skrupuloznih mladih ljudi.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.