Set 4 kuhinjska pomagala i držač Lavender and Tea

SKU: 642796
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 0.44 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
14 90
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Specifikacije
Težina: 0,527 Kg
Materijal: keramika, drvo
Boja: bijela
Set: 1 držač D9.5xH13.5 cm<br> 1 žlica za miješanje, 4x25.5 cm<Br>1 žlica,4x25.5 cm<Br>1 vilica, 4x25.5 cm<Br>1 lopatica, 4x25.5 cm
Dokumenti
Prati ručno.
Banquet
Brand BANQUET predstavlja opsežnu ponudu kuhinjskog pribora i servisa za jelo. Asortiman uključuje veliki izbor kućnog pribora, kao i proizvoda od stakla, keramike ili porculana, koji su namijenjeni za preradu namirnica, pripremu jela i pića, postavljanje stolova, posluživanje pića i za spremanje sirove hrane i gotova jela. O popularnosti robne marke među našim kupcima govori činjenica da se proizvodi BANQUET plasiraju u više od 20 zemalja u Europi i izvan nje. Trenutno naše proizvode koriste milijuni zadovoljnih kupaca. Godine 2019. otvorili smo vlastite trgovine pod markom BANQUET u Češkoj. Od tada smo se nastavili širiti na nova mjesta, a sada svoju robu nudimo u više od 80 trgovina, također u Slovačkoj i Poljskoj. Dugoročno, BANQUET nastoji kontinuirano širiti svoj asortiman i nuditi visokokvalitetne kuhinjske proizvode po pristupačnim cijenama. Naš cilj je biti što je moguće bliže našim klijentima proširenjem i diverzifikacijom asortimana proizvoda, stalnom izgradnjom dugoročnih, pozitivnih odnosa s našim kupcima, odgovaranjem na sve zahtjeve kupaca na brz i fleksibilan način te poboljšanjem dostupnosti naših proizvoda.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.