Podna svjetiljka SOLIS

SKU: 5820240
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 13 Svibnja - 21 Svibnja
142 18 149 66 (-4%) ?
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Opis
Materijal tablice: To je 100% MDF u E1 normi i završna je folija pokrivena. ; Vrsta svjetiljke: Pogodno za upotrebu s E 27 Max 20 W ušteda energije ili LED žarulje. Kabelski presjek je 2 * 0,50 i ima duljinu od 2,00 m i ima prekidač za uključivanje i isključivanje. SAVES SAVENJE SAVENJA SAVENJE SASTAVA SE DOSTAVLJUJEM UZIMOM OBRAZOVANJA 1. Klase u standardima Europske unije i ne sadrži kancerogene tvari unutar E1 normi. Tehničke dimenzije: Širina: 30cm; Dubina: 30 cm; Visina: 60cm; Žarulja nije uključena
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 7.0 Kg
Squid Lighting
Squid Lighting je robna marka koja stvara vrijednost u svom području djelatnosti, proizvodi i nudi svojim klijentima proizvode najbolje kvalitete i ekonomične u skladu s inovativnim svjetskim trendovima, jedinstvenim i prema tržišnim kriterijima.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.