Podna svjetiljka Wooden Door

SKU: 5820239
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 13 Svibnja - 21 Svibnja
76 64 80 67 (-4%) ?
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Opis
Materijal podnožja: 100% MDF u E1 normi i prekriven završnom folijom. Vrsta svjetiljke: Pogodno za upotrebu s E 27 Max 20 W ušteda energije ili LED žarulje. Kabelski presjek je 2 * 0,50 i ima duljinu od 2,00 m i ima prekidač za uključivanje i isključivanje. Materijal za lampicu: PVC folija s uzorkom od 350 mikrona. Dekorativna dor podna svjetiljka isporučuje se kao rastavljena. Dor podna svjetiljka proizvodi se korištenjem ploče čestica prve klase u standardima Europske unije i ne sadrži karcinogene tvari unutar E1 normi. Profili podne svjetiljke dor se proizvode iz MDF -a 1. klase. Rubovi podne svjetiljke prekriveni su PVC trakom. Shema sastavljanjan proizvoda nalazi se u ambalaži. Jednostavna instalacija pruža se zahvaljujući Allen Keyu. Žarulja nije uključena
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 3.0 Kg
Squid Lighting
Squid Lighting je robna marka koja stvara vrijednost u svom području djelatnosti, proizvodi i nudi svojim klijentima proizvode najbolje kvalitete i ekonomične u skladu s inovativnim svjetskim trendovima, jedinstvenim i prema tržišnim kriterijima.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.