Kauči i fotelje (Namještaj/Sofe i kutne garniture)

SKU: 5792176
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 08 Svibnja - 16 Svibnja
206 41 258 01 (-19%) ?
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Opis
100% metal 22 DNS pjena za sjedenje Širina: 53 cm Visina: 77 cm dubina: 55 cm Visina sjedala: 46 cm Širina sjedala: 53 cm Dubina sjedala: 52 cm Metalne noge, Broj paketa: 1
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 55.0 Kg
Woody Fashion
Woody Fashion vodeća je tvrtka za dizajn i proizvodnju namještaja koja pripada Asir Group, LLC. , osnovana 2007. Asir Group specijalizirala se za moderan namještaj koji odražava mladenački pogled menadžmenta i dizajnera. Woody Fashion je lider u dizajnerskim trendovima i to se odražava u asortimanu za suvremeni životni stil, koji se sastoji od kuhinjskih ormarića, kupaonskih ormarića, polica za knjige, stolića za kavu, namještaja za predsoblje, ormara za cipele, radnih stolova, TV komoda itd.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.