Nacionalne zastave zemalja svijeta - 200 naljepnica

SKU: 5448016
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 18 Travnja - 19 Travnja
15 19 15 99 (-5%) ?
Opis
Državne zastave svih zemalja svijeta
  • 200 samoljepljivih volumenskih naljepnica
  • promjera 10 mm
  • S imenom sljedeće zemlje svakoj zastavi

Skup zastava svih službeno priznatih zemalja UN-a u svijetu. Dobivate ih posložene na listu s imenom svake zemlje ispod zastave.

Prikladno za označavanje i bilježenje posjećenih zemalja na svim našim zidnim kartama kako biste sačuvali sjećanje i strast putovanja. Promjer od 10 mm čini ih praktičnijim za lijepljenje na razne površine i predmete, fotografije, kalendare, plutene ploče, informativne ploče... Time su još praktičniji od pinceta jer imaju širu primjenu.

Izrađena kao elegantna volumenska naljepnica s preciznošću i detaljima u svakoj zastavi. Zastavice su elegantne sa svijetlim, dugotrajnim bojama i samoljepljivom podlogom.

Slični proizvodi
Specifikacije
Veličina 45x18cm
Težina: 1.0 Kg
Materijal: Drvo
Boja: Drvenast

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.