Lovie Exclusive zidna karta svijeta, 150x90cm, crna

SKU: 5113462
Boja
Crno
Orah
Smeđa
Zlatni hrast
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 18 Travnja - 19 Travnja
87 39 91 99 (-5%) ?
Opis
Drvena zidna karta svijeta
  • Birajte između 3 razine detalja;
  • Dostupno u 5 varijanti boja: prirodna, zlatni hrast, orah, smeđa i crna;
  • Zajedno s uputama, predlošcima za montažu i pripremljenom dvostranom ljepljivom trakom
Odaberite karticu koja vam najviše odgovara - Naš cijeli niz mogućnosti prilagodbe uključuje veličinu, razinu detalja i raspon boja.< p>Ručno izrađene sa željom i ljubavlju - Naše drvene čestitke nisu masovne proizvodnje. Svaki detalj ručno su izradili profesionalci koji spajaju modernu tehnologiju i vještine. Koristimo samo vrhunski materijal od breze, a najbolji dio je to što ne postoje dvije iste kartice zbog jedinstvene teksture drva.

Razvili smo detaljan i intuitivan dijagram sastavljanja koji montažu na zid čini zabavnom i lako za svakoga, a uz predloške uključene u set, svi će kontinenti, zemlje i otoci biti na pravom mjestu. Zahvaljujući priloženoj dvostrano ljepljivoj traci, ovu karticu je lako postaviti i ukloniti ako je potrebno.

Slični proizvodi
Specifikacije
Veličina 150x90 cm
Težina: 1.0 Kg
Materijal: Drvo
Boja: Crno

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.