24-dijelni servis za jelo Pearly White

SKU: 4791372
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 16 Svibnja - 24 Svibnja
119 74
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 10.2 Kg
Materijal: porculan
Set: 6 plitkih tanjura, svaki promjera 22 cm<bR>6 dubokih tanjura, svaki promjera 20 cm<bR>6 tanjura za desert, svaki promjera 18 cm<br>6 zdjela, svaka dimenzija D14xH5 cm
Dokumenti
Prati na (°C): 30
Glačati na (°C): 110
Mogu se koristiti izbjeljivači: ne
Prikladno za sušenje u sušilici: ne
Profesionalno čišćenje: da
Skupljanje tkanine: ne
Kütahya Porselen
U današnjem užurbanom radnom ritmu, sada je veliki luksuz za ljude odvojiti vrijeme za kupovinu. U Kütahya Porselen dizajn koji stvara funkcionalna rješenja s raznim proizvodima udaljen je samo jedan klik! Kao najveći svjetski proizvođač porculana, Kütahya Porselen svojim kupcima donosi nove i posebne dizajne, uzimajući u obzir ne samo konvencionalne proizvode već i različita očekivanja. Kütahya Porselen, koja je najpoželjnija zahvaljujući svojim prepoznatljivim uslugama, privlači sve uzraste i profile ne samo svojim asortimanom već i atraktivnim uslugama.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.