Stol za masažu Zenet

SKU: 4506224
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 18 Travnja - 25 Travnja
163 93 169 00 (-2%) ?
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Opis
Ego ima madrac izrađen od visokokvalitetne umjetne kože za praktičnost i udobnost. drveni okvir.Ova jedinstvena spa oprema omogućuje maseru odabir željene radne visine i položaja jastuka tijekom rehabilitacijskih postupaka.
Za dodatnu udobnost, masažna fotelja opremljena je podesivim naslonima za ruke kada je preklopljena, ima oblik kovčega s nogama i ručkom za nošenje.
Zasebni proizvođači osigurali su vrećicu od tkanine za zaštitu od kontaminacije i/ili ozljeda prilikom nošenja izvan kupališta.
Zbog činjenice da je stol sklopivi i izuzetno pogodan za mali prostor, preporučujemo ga neprofesionalcima za osobnu upotrebu.
Dimenzije i karakteristike masažne fotelje.
Korpus od masivne bukve.
Pojačani i zaobljeni kutovi
4 cm podstava oko pjene.
Torbica od umjetne kože, koja se lako ispire svim vrstama krema i ulja na tržištu.
Krevet se sklapa radi prenosivosti i isporučuje se kupcu u sastavljenom obliku, spreman za upotrebu.
Težina pacijenta: do 250 kg. Težina dinamičkog opterećenja: do 150 kg.
Težina oko 18 kg, s priborom 20 kg.
Slični proizvodi
Specifikacije
Dimenzije: dužina 195 cm/širina 70 cm/visina 4 cm
Težina: 20.0 Kg
Boja: bijela
Detalji proizvoda
Povrat: Kozmetički proizvodi koji imaju kutiju i zapečaćenu foliju u trenutku prodaje se mogu vratiti samo ako je folija zapečaćena.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.