Kutija za prvu pomoć, bambus i staklo, 29x12x31 cm, 13594, Zeller

SKU: 4254686
  • Brza dostava
74 19
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Opis
Moderni i praktični ormarić za lijekove izrađen je od bambusa i ima staklena vrata od pjeskarenog stakla. Lijekovi će biti uredno pospremljeni i uvijek pri ruci. Ima magnetni mehanizam za zatvaranje i bravu koja se može zaključati. Materijal za montažu je uključen. Detaljii o proizvodu Materijal: Bambus / staklo Boja: prirodno / srebrno Dimenzije: približno 29 x 12 x 31 cm
Proizvodi istog branda
Proizvodi od istog prodavatelja
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.