Organizer košara "L", metalni, crni, 33 x 27 x 21,5 cm, 27418, Zeller

SKU: 4254684
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 27 Veljače - 29 Veljače
23 76
Opis
Košarica za odlaganje modernog dizajna izrađena od metala, crne boje, sa sklopivim ručkama sa strane. Ručke se mogu preklopiti. Košarice se mogu kombinirati u različitim dimenzijama i slagati jedna na drugu. Košarica ima nožice koje osiguravaju stabilnost i koje su presvučene zaštitnom plastikom, tako da štite vaš namještaj od ogrebotina. Dimenzije: 33 x 27 x 21.5 cm
Slični proizvodi
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.