Set kutije za šmiknu plastika 3 komada, 14705, Zeller

SKU: 4254621
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 31 Ožujka - 04 Travnja
Pogodnosti:
  • 0.55 Vivre bodova i
18 35
Opis
Set 3 kutije za kozmetiku izrađene su od čvrste plastike i mogu se slagati jedna na drugu. Velika kutija podijeljena je u 2 odjeljka i na taj način nudi savršen prostor za odlaganje vaše kozmetike. Poklopac također nudi dodatni prostor za odlaganje. Detalji o proizvodu Materijal: Plastika Boja: prozirna Dimenzije: cca 15,6 x 11,3 x 12,4 cm; 2x 11,3 x 7,3 cm
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.