Dozator za sapun Glitter. srebrni, 18753, Zeller

SKU: 4254620
  • Brza dostava
  • Preostalo 2 kom.
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 26 Rujna - 28 Rujna
22 41
Opis
Dozator za sapun "Glitter" izrađen je od kamena i mat brušenog nehrđajućeg čelika. Zahvaljujući neobičnoj završnoj obradi, ovaj se dozator izdvaja od ostalih, a to ga čini privlačnim detaljem. Zahvaljujući praktičnoj pumpici, možete dozirati potrebnu količinu sapuna. Dozator se lako čisti i održava. Detalji o proizvodu Materijal: Kamen /nehrđajući čelik Kapacitet: približno 375 ml Boja: srebrna Dimenzije: približno 10,3x14,5cm
Slični proizvodi
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.