Krevetić za mačke SHARK, filc sivi 45 x 38 x 32 cm, 14374, Zeller

SKU: 4254605
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 30 Svibnja - 01 Lipnja
43 67
Opis
Krevetić za mačke "SHARK", filc, sivi. Ova moderna i udobna košara za mačke izrađena je od visokokvalitetnog filca. Moderan i neobičan dizajn čine ovu mačja košara pravim ukrasom u vašoj dnevnoj sobi. Ova košara nudi dovoljno prostora za igru, skrivanje i spavanje vašeg kućnog ljubimca. Jastuk možete skinuti i oprati ga. Detalji o proizvodu Materijal: Filc Boja: siva Dimenzije: cca 45 x 38 x 32 cm
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.