Set za serviranje sira 2 komada, agacija 24,5 x 17 cm, 25596, Zeller

SKU: 4254566
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 27 Veljače - 29 Veljače
31 44
Opis
Servirajte sir sa stilom s ovim setom za sir. Ovaj jedinstveni set sastoji se od visokokvalitetne daske za rezanje izrađene od drveta bagrema i posebnog noža za sir. Ovaj nož "dva u jedan" posebno je pogodan za rezanje tvrdog sira. Vrh noža koji je zašiljen, može poslužiti kao vilica. Originalno pakiranje u obliku knjige čini ovaj set za posluživanje sira posebnim poklonom. Dimenzije: 24.5 x 17 cm
Slični proizvodi
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.