Kutijica limena za začine, Caddy, metal, bijela, 31,5x12x24 cm, 27387, Zeller

SKU: 4254563
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 29 Ožujka - 31 Ožujka
Pogodnosti:
  • 1.06 Vivre bodova i
35 50
Opis
Nosiljka za odlaganje, metal/ drvo, bijela. Ova funkcionalna kutija za odlaganje izrađena je od visokokvalitetnog metala, ima integriranu ručku od drveta. Kutija je višenamjenska, služi za odlaganje manjih kuhinjskih doza i boca, a zahvaljujući ručki možete je sigurno prenositi. Detalji o proizvodu Materijal: metal/ drvo Boja: bijela Dimenzije: 31,5 x 12 x 24 cm
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.