Podloga, metalic, svjetlosmeđa, 34x42 cm, 27051, Zeller

SKU: 4254468
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 13 Svibnja - 21 Svibnja
3 78 4 72 (-19%) ?
Opis
Podmetači za stol "Metalic", svjetlosmeđi, zanimljivog nepravilnog oblika, moderni su i praktični jer štite vaš stol od ružnih vodenih tragova i mrlja. Podmetač se možu prebrisati vlažnom krpom. Detalji o proizvodu: Materijal: PP Boja: metalic taupe Uputa za održavanje: obrisati vlažnom krpom Dimenzije: cca. 34 x 42 cm
Slični proizvodi
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.