Podmetači za čaše,crna boja, 6 kom, 10x12 cm, 27058, Zeller

SKU: 4254405
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 16 Travnja - 18 Travnja
6 98 8 73 (-20%) ?
Opis
Podmetači za čaše, 6 komada, metalic, crni, zanimljivog nepravilnog oblika, moderni su i praktični jer štite vaš stol od ružnih vodenih tragova i mrlja. Podmetači se mogu prebrisati vlažnom krpom. Detalji o proizvodu: Materijal: PP Boja: crna Uputa za održavanje: može se obrisati vlažnom krpom Dimenzije: cca. 10 x 12 cm
Slični proizvodi
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.