Ribnjak s Fontanom Kvadratni 75x75x35 cm 123516

SKU: 4188984
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 08 Lipnja - 13 Lipnja
362 83
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Opis

Ovaj Velda ribnjak s fontanom je samostalna vodena značajka koja predstavlja odličan ukrasni dodatak za vaš vrt ili dvorište. Također ga možete postaviti na svoj balkon ili unutar kuće.

Udahnite život u svoj unutarnji ili vanjski prostor uz ovaj Velda ribnjak s fontanom! Sve što trebate napraviti je postaviti uključenu fontanu i košaru s biljkama u mini jezerce. Voda će ostati čista zahvaljujući cirkuliranju dok će kisik koji proizvode biljke spriječiti nastanak algi. S obzirom da je lagan i samostalan, ovaj mini ribnjak se vrlo jednostavno može premještati.

Ovaj mini ribnjak možete postaviti skoro bilo gdje u vašem vrtu ili na terasi, pa čak i unutar kuće ili na balkon. Fontana s pumpom i košara za biljke su također uključene u isporuku.

  • Materijal: Polipropilen i polietilen
  • Dimenzije: 75 x 75 x 35 cm (D x Š x V)
  • Uključuje fontanu s pumpom i košaru za biljke

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.