Držač za ključeve, staklo S/S , 13884, Zeller

SKU: 3964943
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 31 Ožujka - 04 Travnja
Pogodnosti:
  • 0.4 Vivre bodova i
13 41
Opis
Klasični stalak za ključeve izrađen je od visokokvalitetnog sigurnosnog stakla i nehrđajućeg čelika. Ima 5 kukica od nehrđajućeg čelika koje imaju utor tako da ključ ne može pasti. Zahvaljujući stalku za ključeve, ključevi će biti uredno odloženi i uvijek ćete znati gdje je Vaš ključ. Montaža je brza i jednostavna. Uključen je materijal za montažu. Detalji o proizvodu Materijal: staklo / nehrđajući čelik Boja: prozirna/ siva Dimenzije: cca 30 x 7,5 cm
Specifikacije
Dimenzije: dužina 30 cm/širina 3 cm/visina 7.5 cm
Težina: 0,320 Kg
Materijal: staklo / nehrđajući čelik
Boja: staklo
Dječji dizajn ne
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.