Držač za ključeve " Color ", crni,metal/alu, 13851, Zeller

SKU: 3964942
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 06 Prosinca - 08 Prosinca
16 26
Opis
Klasični stalak za ključeve izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i metala u obliku ključa. Ima 6 kukica od nehrđajućeg čelika koji imaju crni gumeni prsten tako da ključevi ne mogu skliznuti. Zahvaljujući stalku za ključeve, ključevi će biti uredno odloženi i uvijek ćete znati gdje je Vaš ključ. Montaža je brza i jednostavna. Uključen je materijal za montažu. Detalji o proizvodu Materijal: aluminij/ metal Boja: crna Dimenzije: približno 35 x 4 x 12 cm
Slični proizvodi
Specifikacije
Dimenzije: dužina 35 cm/širina 4 cm/visina 12 cm
Težina: 0,275 Kg
Materijal: metal / alu
Boja: crna
Dječji dizajn ne
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.