• Brza dostava
25 08
Prodano
Opis
Stolica, sklopiva, PP, siva. Ova praktična sklopiva stolica od plastike s integriranom ručkom može se koristiti u svakom domu, bilo da sjednete kad ste umorni ili da vam posluži kao mala stepenica ako nešto želite dohvatiti s police. Stolica je stabilna i sigurna, jer ima protuklizne čepiće. Maksimalna nosivost je 150 kg. Nakon korištenja, stolicu možete sklopiti i pospremiti. Detalji o proizvodu Materijal: plastika Boja: siva Nosivost do max. 150 kg Dimenzije: cca 38,5 x 31,5 x 39 cm
Specifikacije
Dimenzije: dužina 38.5 cm/širina 31.5 cm/visina 39 cm
Težina: 1.7 Kg
Materijal: drvo / poliester
Boja: siva
Pogodno za vanjsku upotrebu ne
Dječji dizajn ne
views.product.tabs.brand_products
views.product.tabs.seller_products
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.