• Brza dostava
13 14
Prodano
Opis
Elegantna staklenka "Candy" izrađena je od stakla i ima metalni poklopac. Idealna je za čuvanje bombona, keksića i drugih raznih slatkiša. Zahvaljujući prozirnoj staklenki, lakše ćete pronaći ono što tražite bez obzira na to gdje se nalazi. Detalji o proizvodu Materijal: Metal / staklo Kapacitet: 2900 ml Dimenzije: približno 19 x 13,5 x 19 cm
Specifikacije
Dimenzije: dužina 19 cm/širina 13.5 cm/visina 19 cm
Težina: 0,643 Kg
Materijal: -
Boja: -
Proizvodi istog branda
Proizvodi od istog prodavatelja
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.