Zeller Držač za kuhinjsku rolu, višenamjenska, plastika/inox, fi 17x30 cm, 24857

SKU: 3830911
  • Brza dostava
34 38
Prodano
Opis
Držač za kuhinjsku rolu, nehrđajući čelik / plastika. Ovaj funkcionalni držač za kuhinjsku rolu izrađen je od visokokvalitetnog brušenog nehrđajućeg čelika i čvrste plastike, a pronaći će mjesto u bilo kojoj kuhinji. Možete ga postaviti na zid, ispod kuhinjskog elementa ili ga jednostavno postaviti uspravno. Postolje s donje strane ima podlogu od pjene da bi se spriječila oštećenja i ogrebotine. Materijal za montažu je uključen. Montaža je brza i jednostavna. Detalji o proizvodu Materijal: nehrđajući čelik / plastika Boja: srebrna Dimenzije: cca. 17 x 17 x 30 cm
Specifikacije
Dimenzije: dužina 17 cm/širina 17 cm/visina 30 cm
Težina: 0,864 Kg
Materijal: -
Boja: -
Proizvodi istog branda
Proizvodi od istog prodavatelja
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.