Zeller Daska za rezanje, akacija, 37x25x2 cm, 25516

SKU: 3830908
  • Preostalo 3 kom.
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 16 Svibnja - 24 Svibnja
19 63
Opis
Daska za rezanje, agacija. Ova praktična daska za rezanje izrađena od drveta agacije. Daska je otporna na ogrebotine i ne oštećuje nož. Dasku za rezanje možete koristiti i kao poslužavnik za hranu poput sira, kuhanog mesa ili voća. Detalji o proizvodu Materija: drvo agacije Boja: prirodna Upute za održavanje: prati ručno Dimenzije: 37 x 25 x 2 cm
Slični proizvodi
Specifikacije
Dimenzije: dužina 37 cm/širina 25 cm/visina 2 cm
Težina: 0,998 Kg
Materijal: -
Boja: -
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.