Zeller Daska za kruh i nož, bambus, 39,5x23,5x4 cm, 25225

SKU: 3830906
  • Brza dostava
29 07
Prodano
Opis
Daska za kruh i nož za kruh, bambus. Ova praktična i funkcionalna daska za rezanje kruha izrađena je od ekološki prihvatljivog drveta bambusa. Daska je otporna na ogrebotine i ne oštećuje nož. U kompletu s daskom uključen je i nož za rezanje kruha koji ima ručku od bambusa. Zahvaljujući pomičnom rešetkastom okviru na dasci, mrvice kruha će upasti unutra, te će vam kuhinjska ploha biti uredna i čista. Detalji o proizvodu Materijal: bambus Boja prirodna Dimenzije: cca. 39,5 x 23,5 x 4 cm
Specifikacije
Dimenzije: dužina 39.5 cm/širina 23.5 cm/visina 4 cm
Težina: 0,902 Kg
Materijal: -
Boja: -
Zeller
Kuhinja Zeller znači praktičnu i funkcionalnu njemačku kuhinju visokog stupnja efikasnosti, s dugotrajnim priborom od materijala vrhunske kvalitete. Profesionalci Zeller žele ponuditi klijentima klasične i otmjene dodatke, podijeliti strast za lijepim stvarima izrađenim s pažnjom na detalje.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.