BLAUMANN Set pekača 3/1

SKU: 3830870
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 28 Rujna - 02 Listopada
18 45
Opis
BLAUMANN Set pekača 3/1 u slijedećim dimenzijama: • 30 x 20 x 5 cm • 32 x 22 x 5,5 cm • 34 x 24 x 6 cm
Slični proizvodi
Specifikacije
Dimenzije: dužina 34 cm/širina 24 cm/visina 6 cm
Težina: 0,240 Kg
Materijal: -
Boja: -
Recenzije
5.00
1 Recenzije
5 Zvijezde (1)
4 Zvijezde (0)
3 Zvijezde (0)
2 Zvijezde (0)
1 Zvijezda (0)
  • 5 Izvrsna
    8. tra 2023.
    Isprva sam bila skeptična jer su plehovi jako lagani. Mađutim, nakon što sam ih isprobala, oduševila sam se. Ništa se ne lijepi, lako se čiste, nakon upotrebe ostaju kao novi. Isporuka je bila brza i uredna.
    Sandra Ukota iz Cavtat
Blaumann
Blaumann je jedan od vodećih svjetskih igrača na globalnom tržištu kuhinjskih proizvoda. Od svog osnutka Blaumann se usredotočio na pružanje naprednog koncepta i dizajna za kuhinju i kućanske proizvode. Tvrtka stalno traži nove proizvode, tehnologije i inovativne materijale. Blaumann je postavio kao cilj pružiti svojim kupcima izdržljive i jednostavne proizvode koji poboljšavaju svakodnevni život potrošača. Glavne vrline branda su profesionalnost, kvaliteta i preciznost. Proizvodi prolaze kroz različite testove kako bi zadovoljili visoke standarde dizajna i kvalitete. Svaki proizvod, od koncepta do dizajna, osmišljen je da privuče i zadovolji kupce. Blaumann potiče zdrav stil života, zbog čega se nastavlja briga za usvajanje najnovijih i najsigurnijih tehnologija kuhanja. Elokventan primjer je tehnologija s 3 sloja mramora, koja omogućava pripremu hrane na zdrav način.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.