Slika za samostalno slikanje Artgeist - Zebra & Leopard - 33 x 23 cm

SKU: 3628742
Dostava:
 • Vrijeme dostave: između 12 Lipnja - 23 Lipnja
57 73
Opis

Probudite kreativnost!
Ukoliko svojemu djetetu želite predložiti ideju za kvalitetno i zanimljivo provođenje vremena, dati mu mogućnost razvijanja manualnih vještina ili pobuditi u njemu umjetnički talent – imamo nešto za vas!

Bojanka za djecu "Slika za samostalno slikanje - Zebra & Leopard" sjajna je ideja za kreativno korištenje slobodnog vremena. Ako vaše dijete voli provoditi vrijeme na crtanju i bojanju, onda slikarski komplet za djecu "Slika za samostalno slikanje - Zebra & Leopard" sigurno će mu se sviđati. Slika stvorena nakon slikanja po brojevima također može biti originalna ideja za poklon ili ručno izrađen ukras dječje sobe. Kultne životinje i omiljeni likovi iz crtića čekaju da budu naslikani!

Predstavljamo kompletan set za bojanje za djecu u dobi od 7 do 9 godina, koji zabavlja i razvija!
Komplet sadrži:

 • Platno s tiskanim uzorkom i poljama obilježenim odgovarajućim brojevima
 • Profesionalan kist
 • Komplet akrilnih boja u spremnicima, prikladno odabranih za određeni uzorak
 • Shema uzorka s obojenim poljima - kako bi se vašem djetetu pomoglo slikati


Povoljan učinak slikanja
Znate li da slikanje ima blagotvoran učinak na razvoj vašeg djeteta?

 • Razvija kreativnost i manualne vještine
 • Uči strpljenju i koncentraciji
 • Podržava motorički razvoj
 • Poboljšava preciznost pokreta i podržava koordinaciju ruka-oko
 • Stimulira ekspresiju

Originalan dar!
Slika za bojanje izvanredna je ideja za poklon malome umjetniku i njegovim prijateljima. I ne samo to!

 • Poklonite ju svom djetetu i dajte mu radost stvaranja
 • Služite se njome kao obrazovnom pomoći za škole i vrtiće te pružite djeci posebnu umjetničku aktivnost
 • Poklonite ju za Dan baka i djedova kao sliku koju su slikali njihovi unuci

Slikanje po brojevima!
Slikanje polja u skladu s uputama omogućit će djetetu postizanje profesionalnog učinka bez pomoći učitelja.

Pogledajte upute:

Zabava i razvoj u jednom!
Dajte svojemu djetetu veliku radost i pobudite u njim želju za daljnjim umjetničkim osvajanjima! Slikanje na brojkama pozitivno utječe na motorički razvoj djece, potiče ekspresiju, poboljšava vizualno-motoričku koordinaciju i sposobnost koncentracije.

Najbolji materijali
Izvrsno, glatko platno od vliesa, profesionalan slikarski kist i kvalitetne akrilne boje zatvorene u spremnicima učinit će vaše dijete da se osjeća kao mlad umjetnik!

Teme koje djeca vole
Pozovite dijete u svijet mašte! Posebno za najmlađe ljubitelje likovnih umjetnosti osmislili smo vesele i šarene motive s omiljenim likovima. Obojene linije pomažu djetetu unaprijed prepoznati motiv i odabrati pravu boju.

Platno pogodno za male ruke
Zahvaljujući glatkoj površini platna, slikanje je jednostavno i praktično za dijete, a konačni učinak je impresivniji nego na tradicionalnim slikarskim platnima. Platno od vliesa najviše kvalitete razvučeno na krutom podokviru (blind ram) od prirodnog drveta (100% smrekovog drveta) može se odmah objesiti u djetetovu sobu.
Dimenzije:
33x23: 16.5x23 16.5x23
 • Sustav za vješanje: Bez sustava pričvršćivanja
 • Tiskana/naslikana: TISKANI
Specifikacije
Dimenzije: dužina 33 cm/visina 23 cm
Težina: 1.0 Kg
Materijal: vlies glatko platno, profesionalni kistovi, visokokvalitetne akrilne boje zatvorene u posudama
Boja: višebojni
Set: 1 Slika za samostalno slikanje 33 x 23 cm
Dječji dizajn ne
Artgeist
Artgeist je poljska tvrtka s globalnim opsegom poslovanja, osnovana 2004. godine iz strasti za ukrašavanjem. Danas je tvrtka prisutna u 17 zemalja putem online trgovina u 10 jezičnih verzija. Artgeist nudi preko desetak tisuća jedinstvenih uzoraka. Naši ukrasi poslani su u preko četrdeset zemalja, a broj klijenata premašio je 550 tisuća. U našoj ponudi možete pronaći slike, tapete, zidne freske, naljepnice i ostale elemente unutarnjeg uređenja. Nastavljamo s dizajniranjem novih proizvoda koji proširuju naš portfelj. Imamo moderne strojeve koji jamče najvišu kvalitetu naših proizvoda. Volimo stvarati ukrase koji će uljepšati svaki interijer iz cijelog svijeta. Naše djelovanje temelji se na strasti naših zaposlenika, a stvaranje nas čini sretnima.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.