Svileni uvijač za kosu - Baby Rozi 48x4cm

SKU: 3612048
Boja
baby ružičasta
midnight crna
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 03 Travnja - 10 Travnja
Pogodnosti:
  • 0.99 Vivre bodova i
33 05
Opis
Silk Factory proizvodi u potpunosti su izrađeni od 100% čiste mulberry svile 22 momma koju proizvode svilene bube Bombyx Mori. Mulberry svila je nesporno najkvalitetnija svila na cijelom svijetu proizvedena od strane najiskusnijih majstora svilarstva. Proizvod ima OEKO-TEX®️ Standard 100 certifikat (to znači da – od sirovine do krajnjeg proizvoda – ne sadrže štetne kemikalije, uključujući toksine i nadražujuće tvari). Prirodna svila pomaže u liječenju problema s licem/kosom/nesanicom/alergijama. Silk Factory prozvodi su sve što trebate za udoban i mekan san ili istaknuti izgled!
Specifikacije
Veličina 48x4cm (dužina 48 cm/širina 10 cm/visina 4 cm)
Težina: 0,200 Kg
Materijal: 100% prirodna svila (mulberry silk)
Boja: baby ružičasta
Dječji dizajn ne
Detalji proizvoda
Povrat: Kozmetički proizvodi koji imaju kutiju i zapečaćenu foliju u trenutku prodaje se mogu vratiti samo ako je folija zapečaćena.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.