Čajnik s grijačem i infuzerom za čaj William Morris - Strawberry Thief Red 1 L

SKU: 3391552
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 0.98 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
32 90 42 74 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Izrađen od New Bone China porculana, karakterizira elegantna i prirodna boja s nježnim sjajem, kao i iznimna izdržljivost. Odlična je ideja za originalan poklon.
Specifikacije
Veličina 1 L
Zapremnina: 1 L
Težina: 0,550 Kg
Materijal: porculan, staklo
Boja: raznobojna
Set: 1 grijač D12.2 / 13.5xH6 cm <br> 1 lonac D14.5xH10cm i 1 L<br> 1 čajnik za kuhanje čaja H7.5 cm<br> Ukupna visina 19.5 cm<br>
Dokumenti
Prikladno za pranje u perilici posuđa: da
Prikladno za korištenje u mikrovalnoj pećnici: da
DUO
DUO ima više od 15 godina iskustva u izravnom uvozu poklon porculana. Naša ekipa neprestano slijedi trendove i ne prestaje raditi na premašivanju i poboljšanju naše ponude. Pažljivo smo odabrali najbolje tvornice partnera koje nude najbolju kvalitetu. Da bi naši proizvodi bili jedinstveni, surađujemo s mnoštvom umjetnika i grafičkih dizajnera. Nakon narudžbi u tvornicama naših partnera slijede deseci sati rasprava, odabira i analiza. Mi okružujemo svoju tvrtku s diplomiranim umjetnicima Akademije likovnih umjetnosti, dizajnerima i fotografima zahvaljujući kojima su naši proizvodi upravo onakvi kakve želimo ponuditi našim kupcima. Naš porculan nije samo šalica. Jednako se fokusiramo na dizajn njegovog pakiranja. Naša je politika krajnjem kupcu dostaviti sjajnu ideju za dar koji istodobno udovoljava glavnim svakodnevnim potrebama. Trudimo se ispuniti sva očekivanja ljubitelja čaja i kave, kao i onih koji se jednostavno vole okružiti ljepotom.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.