Bakreni željezni zidni držač za ručnike 36x8x5 cm

SKU: 3389777
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 29 Svibnja - 04 Lipnja
36 00 43 00 RRP ?
Opis
Materijal: Željezo Veličina: Širina 36 cm x Dubina 8 cm x Visina 5 cm Boja: Bakar Ovaj nosač omogućava stabilno prianjanje na zid, služi za vješanje ručnika i montira se u području kupaonskog umivaonika ili tuš kabine. Asortiman kupaonske galanterije koju nudi Clayre&Eef karakteriziraju pouzdani proizvodi i detalji koji proizvodima daju jedinstvenost. U potpunosti izrađeni od metala, dodaci u ovoj ponudi iznimno su pouzdani, a završni sloj u raznim bojama vrlo dugo traje. Držač kupaonskih ručnika sastoji se od fiksne metalne šipke sa završnom obradom u boji bakra, koja je stabilno pričvršćena na dvije noge postavljene na zid kupaonice. Sustav pričvršćivanja držača kupaonskih ručnika je stabilan, potpuno metalan, a pričvršćenje je izvedeno sa šest šupljih vijaka koji pružaju posebnu otpornost cijelom sklopu. Duljina nosača od 36 cm omogućuje jednostavno postavljanje ručnika.
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 2.0 Kg
Clayre & Eef
Clayre & Eef započeo je svoju priču 1994. godine u šarmantnom selu u Nizozemskoj, kada su dvoje braće utemeljili malu obiteljsku tvrtku koja prodaje tekstile za dom. Brand do danas održava poznati i topli duh ranih godina, zajedno s prijateljima i poznanicima koji rade s istim entuzijazmom i uključeni su u konsolidaciju i razvoj ideologije branda, odnosno preobrazbu kuće u dom. Trenutno Clayre & Eef posjeduje kompletan asortiman pribora za kućanstvo, uglavnom izrađenih na osnovu ručno nacrtanih i oslikanih skica i posvećenih šarmantnoj, rustikalnoj atmosferi koja nudi proizvode s nostalgičnim, romantičnim i profinjenim naglascima.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.