Tabure s crnim željeznim nogama i Amal zelenim velur sjedištem 30x30x45 cm

SKU: 3389420
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 18 Travnja - 23 Travnja
28 00 34 00 RRP ?
Opis
Materijal okvira: Čelik obojen epoksi smolom (promjer 19 mm) Materijal za ispunu: Poliuretanska pjena (gustoća 8 kg/m3) Materijal presvlake: Velur Dimenzije: Dužina 30 cm x Širina 30 cm x Visina 45 cm Noge, boja okvira: Crna Boja sjedala: Zelena Ovo je tapecirana stolica u obliku taburea, preporučuje se ako nemate puno prostora i lako se može postaviti ispod stola, čime se štedi prostor u svakoj prostoriji. Izrađen je od kvalitetnih sirovina, izdržljiv i čvrst. Stoga možete očekivati da će zadržati svoja svojstva dugo vremena, a da pritom ne izgubi svoj šarm. Tabure je četvrtastog oblika, s okruglim sjedištem, 4 noge i čeličnim okvirom. Sjedalo je izuzetno udobno i ergonomsko.
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 3.0 Kg
Bizzotto
Bizzotto je brand koji želi dovesti u kuće svojih kupaca povijest, kvalitetu i principe dizajna specifične za Italiju. Prije više od 70 godina, Andrea Bizzotto je osnovao malu lokalnu trgovinu namještaja i ukrasa, koja je kasnije postala brand cijenjen preko granice. Proizvodi branda se ističu pažnjom prema detaljima i kvalitetnim dizajnom, koji opisuju autentični talijanski duh. Danas Bizzotto komercijalizira široki asortiman proizvoda home&deco koji uključuje namještaj, ukrase, kuhinjske tekstile, a svaki od njih nosi dašak čarolije Italije.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.