Svijeća u bijelom porculanu Casuta model 7x6x10 cm

SKU: 3120308
  • Brza dostava
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 24 Travnja - 29 Travnja
7 00 9 00 RRP ?
Opis
Materijal: Porculan Veličina: Dužina 7 cm x Širina 6 cm x Visina 10 cm Boja: Bijela Vrijeme je praznika, darivanja i kvalitetnog vremena provedenog s najdražima. Ove zime pomažemo vam da opremite svoj dom i božićno drvce talijanskim utjecajima. Stvorite tihu, toplu i elegantnu atmosferu s ukrasima i ukrasima koje smo predložili! . Porculanska svijeća Casuta pripada talijanskom brendu Andrea Bizzotto, koji dolazi s poviješću spajanja zanatskog umijeća s dizajnom i trendova s tradicijom, ponosni što dopuštamo prirodi da bude dio naših života i da nas inspirira.
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 0,200 Kg
Bizzotto
Bizzotto je brand koji želi dovesti u kuće svojih kupaca povijest, kvalitetu i principe dizajna specifične za Italiju. Prije više od 70 godina, Andrea Bizzotto je osnovao malu lokalnu trgovinu namještaja i ukrasa, koja je kasnije postala brand cijenjen preko granice. Proizvodi branda se ističu pažnjom prema detaljima i kvalitetnim dizajnom, koji opisuju autentični talijanski duh. Danas Bizzotto komercijalizira široki asortiman proizvoda home&deco koji uključuje namještaj, ukrase, kuhinjske tekstile, a svaki od njih nosi dašak čarolije Italije.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.