Tanka zelena umjetna jelka s umjetnim snijegom i toplim svjetlom Thurn LED Ø 72x180 cm

SKU: 3109255
337 00 405 00 RRP ?
Prodano
Opis
Materijal strukture grane, postolje: Metal Materijal igle: PVC Drvo ima zglobne grane, 210 LED dioda s toplim svjetlom, transformator uključen i potrebno ga je sastaviti. Veličina: Promjer 72 cm x Visina 180 cm Boja: Zelena, Bijela Prednosti umjetnog drvca vide se izdaleka. Može se koristiti godinama zaredom, štedi vrijeme i puno ga je lakše održavati, čime se eliminira briga oko odabira novog drvca svake godine. Umjetno drvce Thurn, toplog svjetla i snježnog izgleda, napravljeno je od grana koje se mogu oblikovati i slagati, sastaviti u 20-ak minuta, praktično je, ekološko i trajno. Grane se mogu vrlo lako stegnuti oko stabljike, kompaktne su i jednostavne za spremanje.
Specifikacije
Težina: 7.0 Kg
Proizvodi istog branda
Proizvodi od istog prodavatelja
Bizzotto
Bizzotto je brand koji želi dovesti u kuće svojih kupaca povijest, kvalitetu i principe dizajna specifične za Italiju. Prije više od 70 godina, Andrea Bizzotto je osnovao malu lokalnu trgovinu namještaja i ukrasa, koja je kasnije postala brand cijenjen preko granice. Proizvodi branda se ističu pažnjom prema detaljima i kvalitetnim dizajnom, koji opisuju autentični talijanski duh. Danas Bizzotto komercijalizira široki asortiman proizvoda home&deco koji uključuje namještaj, ukrase, kuhinjske tekstile, a svaki od njih nosi dašak čarolije Italije.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.