Set visećih anđeoskih krila od srebrnog metala 47x3x62 cm

SKU: 3028768
  • Brza dostava
  • Ima još jedan komad
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 01 Ožujka - 06 Ožujka
19 65 29 48 (-33%) ?
Opis
Materijal: Metal Dimenzije: Dužina 47 cm x Širina 3 cm x Visina 62 cm Boja: Srebrna Jeste li na strani dobra i želite da vas uvijek netko promatra? Zatim upotrijebite zidne ukrase tipa anđeoskih krila u svojim dekorativnim konceptima. Krila su izrađena od posebne sintetičke smole za dizajn ukrasnih predmeta, koja im svojim sastavom daje otpornu strukturu, ali istovremeno malu težinu. Visina zidnog ukrasa krila anđela je 62 cm. Dekoracija krila anđela prodaje se samo u kompletu, istaknuta cijena je za komplet. Set sadrži lijevo i desno krilo, prodaju se zajedno upravo radi stvaranja jedinstvenog dizajna.
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 1.0 Kg
Clayre & Eef
Clayre & Eef započeo je svoju priču 1994. godine u šarmantnom selu u Nizozemskoj, kada su dvoje braće utemeljili malu obiteljsku tvrtku koja prodaje tekstile za dom. Brand do danas održava poznati i topli duh ranih godina, zajedno s prijateljima i poznanicima koji rade s istim entuzijazmom i uključeni su u konsolidaciju i razvoj ideologije branda, odnosno preobrazbu kuće u dom. Trenutno Clayre & Eef posjeduje kompletan asortiman pribora za kućanstvo, uglavnom izrađenih na osnovu ručno nacrtanih i oslikanih skica i posvećenih šarmantnoj, rustikalnoj atmosferi koja nudi proizvode s nostalgičnim, romantičnim i profinjenim naglascima.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.