Tiffany stakleni zidni vitraj 25 cm x 73 v

SKU: 3028424
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 31 Svibnja - 06 Lipnja
311 00 374 00 RRP ?
Opis
Materijal: Tiffany staklo Dimenzije: Širina 25 cm x Visina 73 cm Boja: Multicolor Ovaj prekrasan komad dizajna izrađen je u poznatoj Tiffany tehnici, koja zahtjeva veliku pozornost prema detaljima, predanost, vještinu i vještinu, uvelike podsjeća na tehniku u olovu, Jedina razlika u pogledu kompozicije je što omogućuje izradu manjih detalja. Staklo se reže prema šabloni, ali ne mora biti baš precizno. nakon toga, dijelovi se poliraju i oko svakog komada se postavljaju bakrene trake. Nakon foliranja prelazi se na kalajisanje koje se radi s obje strane vitraja. Na kraju se vitraž patinira posebnom tvari koja mu daje stari izgled. Sklad između funkcionalnosti i konfiguracije daje prepoznatljivost i toplinu svakom okruženju, a ponuđeni vitraji idealna su opcija za svakog znalca i ljubitelja umjetnosti.
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 8.0 Kg
Recenzije
5.00
1 Recenzije
5 Zvijezde (1)
4 Zvijezde (0)
3 Zvijezde (0)
2 Zvijezde (0)
1 Zvijezda (0)
Clayre & Eef
Clayre & Eef započeo je svoju priču 1994. godine u šarmantnom selu u Nizozemskoj, kada su dvoje braće utemeljili malu obiteljsku tvrtku koja prodaje tekstile za dom. Brand do danas održava poznati i topli duh ranih godina, zajedno s prijateljima i poznanicima koji rade s istim entuzijazmom i uključeni su u konsolidaciju i razvoj ideologije branda, odnosno preobrazbu kuće u dom. Trenutno Clayre & Eef posjeduje kompletan asortiman pribora za kućanstvo, uglavnom izrađenih na osnovu ručno nacrtanih i oslikanih skica i posvećenih šarmantnoj, rustikalnoj atmosferi koja nudi proizvode s nostalgičnim, romantičnim i profinjenim naglascima.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.