Set od 2 lampiona u drvu i antiknom bijelom metalu 20 cm x 12 cm x 48, 26 cm x 19 cm x 63 h

SKU: 3028306
  • Brza dostava
  • Ima još jedan komad
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 28 Rujna - 03 Listopada
48 48 60 60 (-20%) ?
Opis
Materijal: Drvo, Metal Dimenzije lampiona: Dužina 20 cm x Širina 12 cm x Visina 48 cm Dimenzije velikog lampiona: Dužina 26 cm x Širina 19 cm x Visina 63 cm Boja: Antikno bijela U uređenju interijera ponekad je manje više, a najbolje učinak se postiže dodirivanjem najjednostavnijih oblika. Set od dva lampiona u različitim veličinama nema ništa glamurozno, ali geometrijski oblik i ujednačena starinska bijela boja čine originalan element aranžmana. Antikna bijela lampiona daje im eleganciju, a velike površine bočnih prozora određuju širenje svjetla u cijelom prostoru. Idealan za sobe uređene u minimalističkom stilu ili za stanove u kojima vlada rustikalna atmosfera. Ono što je bitno, korištenje lampiona je apsolutno sigurno. Imaju čvrst temelj i nema opasnosti od slučajnog prevrtanja. Uspješno se mogu koristiti i na terasi ili balkonu. Ručka postavljena na gornjoj strani omogućuje vam da ih slobodno pomičete i objesite bilo gdje.
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 5.0 Kg
Bizzotto
Bizzotto je brand koji želi dovesti u kuće svojih kupaca povijest, kvalitetu i principe dizajna specifične za Italiju. Prije više od 70 godina, Andrea Bizzotto je osnovao malu lokalnu trgovinu namještaja i ukrasa, koja je kasnije postala brand cijenjen preko granice. Proizvodi branda se ističu pažnjom prema detaljima i kvalitetnim dizajnom, koji opisuju autentični talijanski duh. Danas Bizzotto komercijalizira široki asortiman proizvoda home&deco koji uključuje namještaj, ukrase, kuhinjske tekstile, a svaki od njih nosi dašak čarolije Italije.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.