Set od 2 lampiona od crnog metala, prirodnog drva i stakla Križ 22,5 cm x 22,5 cm x 67,5 h

SKU: 3027780
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 20 Svibnja - 27 Svibnja
111 00 133 00 RRP ?
Opis
Materijal: Metal, Jela, Staklo Dimenzije male lampione: Dužina 19,5 cm x Širina 19,5 cm x Visina 49,5 cm Dimenzije velike lampione: Dužina 22,5 cm x Širina 22,5 cm x Visina 67,5 cm Boja: Crna, Prirodna U dizajnu interijera, ponekad i više manje je više, a najbolji učinak postiže se dodirivanjem najjednostavnijih oblika. Set od dva lampiona u različitim veličinama nema ništa glamurozno, ali geometrijski oblik i ujednačena crno-prirodna boja čine ga originalnim elementom aranžmana. Crna i zlatna boja lampiona daju im eleganciju, a velike površine bočnih prozora određuju širenje svjetla u cijelom prostoru. Idealan za sobe uređene u minimalističkom stilu ili za stanove u kojima vlada rustikalna atmosfera. Ono što je bitno, korištenje lampiona je apsolutno sigurno. Imaju čvrst temelj i nema opasnosti od slučajnog prevrtanja. Uspješno se mogu koristiti i na terasi ili balkonu. Ručka postavljena na gornjoj strani omogućuje vam da ih slobodno pomičete i objesite bilo gdje.
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 4.0 Kg
Bizzotto
Bizzotto je brand koji želi dovesti u kuće svojih kupaca povijest, kvalitetu i principe dizajna specifične za Italiju. Prije više od 70 godina, Andrea Bizzotto je osnovao malu lokalnu trgovinu namještaja i ukrasa, koja je kasnije postala brand cijenjen preko granice. Proizvodi branda se ističu pažnjom prema detaljima i kvalitetnim dizajnom, koji opisuju autentični talijanski duh. Danas Bizzotto komercijalizira široki asortiman proizvoda home&deco koji uključuje namještaj, ukrase, kuhinjske tekstile, a svaki od njih nosi dašak čarolije Italije.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.