Set od 2 viseća lampiona od bijelog metala Armonia 11 cm x 11 cm x 20 h, 15 cm x 15 cm x 26 h

SKU: 3027776
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 14 Svibnja - 21 Svibnja
20 00 24 00 RRP ?
Opis
Materijal: Metal Dimenzije lampiona: Dužina 11 cm x Širina 11 cm x Visina 20 cm Dimenzije velikog lampiona: Dužina 15 cm x Širina 15 cm x Visina 26 cm Boja: Bijela Mekani i nježni, baš poput boje u kojoj su dizajnirani, Lampioni Armonia izuzetno su prikladni za čuvanje ulaza u terasu, restoran ili zašto ne vlastitu kuću. U gornjem dijelu nalazi se prsten koji omogućuje vješanje ovih ukrasa. U uređenju interijera ponekad je manje više, a najbolji učinak postiže se dodirivanjem najjednostavnijih oblika. Set od dva lampiona u različitim veličinama nema ništa glamurozno, ali geometrijski oblik i ujednačena bijela boja čine ga originalnim elementom aranžmana.
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 1.0 Kg
Bizzotto
Bizzotto je brand koji želi dovesti u kuće svojih kupaca povijest, kvalitetu i principe dizajna specifične za Italiju. Prije više od 70 godina, Andrea Bizzotto je osnovao malu lokalnu trgovinu namještaja i ukrasa, koja je kasnije postala brand cijenjen preko granice. Proizvodi branda se ističu pažnjom prema detaljima i kvalitetnim dizajnom, koji opisuju autentični talijanski duh. Danas Bizzotto komercijalizira široki asortiman proizvoda home&deco koji uključuje namještaj, ukrase, kuhinjske tekstile, a svaki od njih nosi dašak čarolije Italije.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.